За доньку Онопенка заплатила мама, інше повинен повернути чоловік

Вівторок, 15 лютого 2011, 10:06

Бізнесмен Валерій Ксьонзенко каже, що дружина голови ВСУ Лариса Онопенко віддала йому 512 тис. гривень, які йому була винна її донька Ірина.

Про це Ксьонзенко сказав газеті "Сегодня", тоді як раніше повідомлялося, що дружина судді Верховного суду віддала бізнесмену борг своєї доньки в сумі 252,5 тис. гривень.

"Лариса приїхала й віддала мені 512 тис. гривень - це борг, який був оформлений на Ірину. До неї в мене претензій за договором немає. Я забрав позов із суду на 512 тисяч", - сказав Ксьонзенко виданню.

"А все інше було оформлено на її чоловіка (тепер уже колишнього) Котлярова. Але родичі від нього відхрещуються", - додав він.

Реклама:

"Усього я подав позов до суду на 3 млн. гривень. Вони винні мені були трохи більше 300 тис. доларів. Так що прокуратура справу не закрила, розгляд іде далі", - сказав Ксьонзенко.

На запитання, якими купюрами йому віддали борг, бізнесмен відповів: "Яка різниця? Різними купюрами. Зрозуміло, що не по одній гривні".

Раніше Ксьонзенко розповів, що з Іриною Онопенко та її колишнім чоловіком Володимиром Котляровим він познайомився в 2007 році у фітнес-центрі.

Пара позичила у нього гроші, однак так їх і не віддала.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!