Пінчук вважає свою пропозицію Regal кращою

Четвер, 10 лютого 2011, 19:21 -

Кіпрська Heamoor Limited і український нафтогазовий холдинг "Гео Альянс", підконтрольний бізнесменові Віктору Пінчуку, відмовилися надати нову заявку на придбання акцій Regal Petroleum PLC.

Таким чином, вони вважають свою попередню пропозицію викупу акцій компанії за ціною 25 пенси за акцію в рамках операції зі зворотнього поглинання кращою.

Про це ідеться у повідомленні Heamoor Limited на Лондонській біржі.

"Ми, як і раніше, вважаємо, що об'єднання Regal і "Гео-Альянс" через зворотнє поглинання, засноване на фундаментальному аналізі двох компаній, має значно більший потенціал, ніж пропозиція Energees Management про грошовий викуп акцій", - ідеться у заяві.

Реклама:

"У випадку втрати чинності заявки Energees Management, Рада "Гео-Альянсу" готова відновити переговори з Радою Regal щодо операції зі зворотнього поглинання", - наголошують у компанії.

У Heamoor Limited відзначили, що умови цієї заявки є остаточними і "Гео-Альянс" не зможе подати нову протягом 6 місяців.

Як повідомлялося, кіпрська Heamoor Limited і український нафтогазовий холдинг "Гео Альянс", підконтрольні українському бізнесменові Віктору Пінчуку, 18 січня 2011 року заявили про готовність купити акції Regal Petroleum PLC за ціною 25 пенси за акцію в рамках операції зі зворотнього поглинання за участю "Гео Альянс".

Згідно з вимогою британського регулятора, компанії повинні були до 17:00 (за лондонським часом) 10 лютого формалізувати свою пропозицію або відмовитися від неї.

Водночас, 6 лютого контрольована "Смарт-холдингом" Вадима Новинського компанія Energees Management зробила нову пропозицію, оголосивши про збільшення ціни викупу акцій Regal з 24 до 38 пенсів за акцію і готовність викупити 70% акцій компанії.

Пропозиція "Смарт-холдингу" відкрита для схвалення акціонерами Regal до 13:00 (за лондонським часом) 20 лютого 2011 року.

Пропозиція стане безумовною, якщо Energees Management акумулює понад 50% голосуючих акцій Regal Petroleum.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: