"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров знайшов "крайніх" у здорожчанні гречки

Четвер, 10 лютого 2011, 17:42

Кабінет міністрів доручив низці губернаторів притягнути до дисциплінарної відповідальності посадовців, які допустили зростання цін на продовольчі товари.

Відповідне розпорядження розміщене на урядовому порталі.

Зокрема, головам Донецької, Київської та Чернівецької облдержадміністрацій доручено розглянути питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності заступників голів облдержадміністрацій Кіма Берестового, Олександра Шевченка та Франца Федоровича.

Головам Дніпропетровської, Одеської, Херсонської та Чернівецької облдержадміністрацій доручено покарати начальників головних управлінь агропромислового розвитку облдержадміністрацій Василя Приходька, Івана Панчишина, Анатолія Носика та Олега Надточія.

Реклама:

Зазначеним головам облдержадміністрацій доручено поінформувати до 15 лютого Кабмін "про проведену роботу".

"Звернути увагу голів Дніпропетровської, Донецької, Київської, Одеської, Херсонської та Чернівецької облдержадміністрацій на персональну відповідальність за стабілізацію цінової ситуації на продовольчому ринку і використання бюджетних коштів за програмами підтримки агропромислового комплексу у регіоні та попередити, що у разі невжиття відповідних заходів буде розглядатися питання щодо доцільності перебування на займаній посаді", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: