Термінал "D" в "Борисполі" збудований лише на 30%

Вівторок, 1 лютого 2011, 11:44

Будівельні роботи на термінальному комплексі "D" міжнародного аеропорту "Бориспіль" виконані на 30%, проектні роботи готові на 85 %.

Про це повідомляє "Україна-2012" з посиланням на Нацагентство з підготовки та проведення Євро-2012 (Укрєвроінфрапроект).

Термінал "D" площею 110 тис. кв.м будує турецька компанія "Dogus-Alarko-YDA JV".

Аеровокзал, який спеціалізуватиметься виключно на міжнародних рейсах, після завершення робіт стане найбільшим в порту.

Реклама:

Проектна потужність терміналу "D" сягатиме 9 млн. пасажирів на рік (3 тис. пасажирів на годину на виліт і стільки ж на прибуття).

Станом на 31 січня, продовжується розробка та погодження робочої документації щодо проекту, завершуються роботи з влаштування скляного фасадного огородження, монтажу покрівлі, влаштування перегородок тощо.

Також наразі ведуться бетонні роботи з влаштування опор колон для будівництва автомобільного шляхопроводу. Зокрема, підготовлено 70% фундаментів та 55% опор.

Розпочаті бетонні роботи з влаштування ригелів опор (виконано 50% обсягу робіт), завершені роботи з влаштування стін пандусу №2 автомобільної шляхопроводу.

Як відомо, роботи з будівництва терміналу почались в листопаді 2008 року, здати новий термінал в експлуатацію планують в IV кварталі 2011 року.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: