Крим виставив на аукціон понад 3 гектари у Великій Ялті

Середа, 5 січня 2011, 17:16

Автономна Республіка Крим оголосила аукціон з продажу двох земельних ділянок для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення в Ялті недалеко від Гурзуфа площею в 0,75 га та 2,43 га відповідно, які знаходяться в 1,5 км від моря і в 50 м від траси.

Згідно з оголошенням у газеті "Голос України" у середу, стартова ціна земельних ділянок складає 207,03 тисяч гривень і 670,76 тисяч, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

У документі наголошується, що ділянки можна підключити до інженерних мереж, а їх функціональне призначення відповідає генплану Великої Ялти.

Аукціон, який відбудеться 17 лютого в Cімферополі, проводить Кримська регіональна філія Державного підприємства "Центр державного земельного кадастру".

Реклама:

Як повідомлялося, раніше уряд АРК мало намір провести перший аукціон з продажу землі в Криму до кінця 2010 року, проте потім відклав його на лютий 2011 року. Планувалося виставити на продаж 56 земельних ділянок загальною площею 760 га різного призначення - від виробничого до рекреаційного.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: