В агентстві з підготовки до Євро кажуть, що Тимошенко бреше

Середа, 5 січня 2011, 16:32

Національне агентство з питань підготовки до Євро-2012 називає брехнею заяви екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо вартості реконструкції НСК "Олімпійський".

Про це йдеться в повідомленні агентства.

"Останнім часом засоби масової інформації неодноразово поширювалися заяви екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо вартості реконструкції НСК. Однак будь-які оцінки повинні грунтуватися на фактах, а не на маніпуляціях і відкритої брехні, яка звучить з вуст екс-прем'єра Юлії Тимошенко", - йдеться в заяві.

Нацагентство відзначає, що розрахунок вартості реконструкції НСК "Олімпійський" у розмірі 2,144 млн. грн., про який говорить Тимошенко, грунтувався на обмінному курсі 4,8 грн. за долар, а затверджений попереднім урядом кошторис насправді не був остаточним.

Реклама:

Крім цього, як стверджує Нацагентство, напередодні президентських виборів, уряд Тимошенко приховував від громадян України правду про реальне збільшення вартості реконструкції київського стадіону.

"У червні 2009 року кошторис реконструкції НСК за розрахунками державної експертизи склала 3,266 млн. грн. При цьому оцінка експертів знову проходила на основі неповної проектної документації та не включала в себе частину робіт з реконструкції території, прилеглої до" Олімпійського ", - наголошується в заяві.

Нацагентство також вважає помилковим рішення уряду Тимошенко провести реконструкцію "Олімпійського", а не будівництво нового стадіону.

Раніше Тимошенко вже заявляла, що вартість реконструкції стадіону завищена.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!