Київські готельні номери подешевшали найбільше у світі

Вівторок, 4 січня 2011, 20:14

Київ очолив рейтинг міст світу, в яких спостерігалося найбільш різке зниження цін на проживання в готелях у січні цього року.

Про це повідомляє австралійський ресурс HotelsCombined, який регулярно проводить подібні дослідження, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно з його даними, ціна на готельні номери в столиці України на цей місяць знизилася в середньому на 23% - з 124,7 долара до 96 доларів за ніч.

За рівнем падіння цін на проживання в готельних номерах Київ обійшов Москву і Нью-Йорк, де ціни знизилися на 19,8% і 17,9% відповідно, що помістило їх в рейтингу на четверте і п'яте місця. Переночувати у цих мегаполісах можна в середньому за 121,51 долара і 179,2 долара.

Реклама:

До трійки найбільш здешевлених, окрім Києва, увійшли гірський курорт Гентінг Хайлендс (Малайзія), де середня ціна готельного номера впала на 20,9% - до 77,2 долара і Бандунг (Індонезія), ніч в готелі якого знизилася в ціні на 20,6% - до 67 доларів.

HotelsCombined склало також рейтинг міст, готелі яких в перший новорічний місяць подорожчали найбільше всього в світі. За даними ресурсу, його очолив багатий на торговельні шоу в січні Франкфурт-на-Майні, ціна на готельний номер в якому виросла на 52,8% і досягла 139,5 долара.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: