У Львівського бронетанкового заводу заберуть 19 гектарів для Євро-2012

Четвер, 27 січня 2011, 20:27

Під будівництво дороги, яка з'єднуватиме об'їзну дорогу і євростадіон у Львові, буде вилучено 19 га земель Львівського бронетанкового ремонтного заводу.

Про це ішлося під час відвідування губернатором Михайлом Цимбалюком ДП "Львівський бронетанковий ремонтний завод", повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу Львівської облдержадміністрації.

Згідно із повідомленням, натомість Львівська міська рада має надати підприємству земельні ділянки, потрібні для виробництва.

"Я мав розмову з міністром оборони, яка спонукала мене побувати на заводі. Сьогодні ми піднімаємо питання замовлень для заводу з модернізації техніки, зокрема, замовлень на експорт через підприємство "Спецекспорт" та ефективного використання земель заводу", - повідомив Цимбалюк.

Реклама:

"Ідеться про вилучення земель для потреб Євро-2012, будівництва доріг, інші об'єкти. Йдеться про дорогу, яка з'єднуватиме об'їзну дорогу і стадіон. Щодо замовлень від Міністерства оборони, то я щодо цього питання зустрічатимусь з міністром оборони. Нові замовлення - це робочі місця, збільшення зарплати", - зазначив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: