Турки хочуть будувати в Україні об'єкти до Євро-2012

Вівторок, 25 січня 2011, 15:15

Турецькі будівельні компанії зацікавлені брати участь у підготовці та будівництві об'єктів до Євро-2012 на території України.

Про це заявив прем'єр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган після завершення переговорів із українським президентом Віктором Януковичем, передає Радіо "Свобода".

"Ви знаєте, що турецький будівельний сектор за потужністю стоїть на другому місці після китайського. Ми бажаємо, щоб наші будівельні компанії брали участь у тендерах та вигравали їх", - сказав він.

Під час переговорів сторони підписали спільну декларацію про створення Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною.

Реклама:

Загалом за результатами візиту Ердогана до України підписали шість документів, зокрема угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Туреччини про організацію міжнародного прямого вантажного залізнично-поромного сполучення, меморандум про взаєморозуміння у сфері енергетики між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та міністерством енергетики і природних ресурсів Туреччини, програму співпраці між Державною інспекцією ядерного регулювання України та державним агентством Туреччини з питань атомної енергетики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: