Азаров наказав Колеснікову відремонтувати чорнобильські дороги

Четвер, 20 січня 2011, 17:16

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем'єр Борису Колеснікову і керівництву "Укравтодору" привести до ладу дороги, що ведуть до місць проведення заходів, пов'язаних з 25-ю річницею аварії на ЧАЕС.

Про це він заявив на засіданні організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, пов'язаних з 25-ю річницею Чорнобильської катастрофи, повідомляє "ЛІГАБізнесінформ".

"Я не бачу Колеснікова, де він? Будь ласка, з'ясуйте, чому немає Колесникова. А "Укравтодор" тут присутній на нараді? Запросіть "Укравтодор". Хотів би звернути увагу і Колеснікова, і "Укравтодору", що прилеглі території і дороги, що ведуть до місць проведення заходів, повинні бути приведені в належний стан як мінімум до середини квітня місяця ", - сказав Азаров.

Азаров підкреслив, що заходи, пов'язані з 25-ю річницею Чорнобильської катастрофи, не повинні обмежуватися покладанням вінків до пам'ятників загиблим.

Реклама:

"Перш за все ми повинні думати про тих людей, які брали участь у ліквідації, про всіх постраждалих, які до цих пір з цілого ряду причин не змогли отримати всі ті позиції, які повинні бути ... враховані", - сказав він.

Прем'єр також повідомив, що більше 12 млрд .грн. в цьому році планується направити на соціальний захист та пенсійне забезпечення чорнобильців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!