Колесніков обіцяє відкрити "Олімпійський" 24 серпня

Вівторок, 18 січня 2011, 17:13

Віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков спрогнозував, що реконструкцію НСК "Олімпійський" у Києві буде завершено до 1 липня, і його відкриють у День незалежності, 24 серпня.

Про це сказано в повідомленні інформаційного центру "Україна-2012", інформують "Українські новини".

"Головну українську арену Євро-2012 - НСК "Олімпійський" у Києві - відкриють у день двадцятої річниці Незалежності України... Водночас роботи з реконструкції об'єкта проходять відповідно до графіка, і вже до 1 липня будівництво київської арени буде завершено", - зазначив віце-прем'єр.

Під час відкриття стадіону після реконструкції заплановано провести театралізовану церемонію.

Реклама:

Зі слів Колеснікова, перший футбольний матч на стадіоні відбудеться у вересні за участі ФК "Динамо" у межах розіграшу Ліги чемпіонів або Ліги Європи УЄФА.

Як повідомляли, реконструкція НСК почалася 1 грудня 2008 року. Здати спорткомплекс в експлуатацію планували у червні 2011 року, однак пізніше влада перенесла його відкриття на серпень.

Колесніков раніше заявив, що вважає за обґрунтовану вартість реконструкції "Олімпійського" в обсязі 4-4,5 млрд. гривень, спростувавши обвинувачення Юлії Тимошенко в тому, що із грошей, які виділяються на будівництво стадіонів та інфраструктури до Євро-2012, 20-30% привласнюють президент Віктор Янукович та уряд.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!