"Укрзалізниця" розповіла, куди діла 4 мільярди

Вівторок, 18 січня 2011, 15:58

"Укрзалізниця" в 2010 році інвестувала понад 3,7 млрд. гривень у підготовку до проведення Євро-2012.

Зокрема, електрифікована ділянка Полтава - Мала Перещепинська довжиною 59,8 км, що включає комплекс робіт з будівництва та монтажу контактної мережі, будівельно-монтажні роботи з облаштування енергетики, зовнішнього освітлення двох станцій, дев'яти зупиночних платформ, шести переїздів, дистанційне керування роз'єднувачами, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У жовтні 2010 року електрифіковану ділянку введену в експлуатацію.

Також виконані будівельно-монтажні роботи з електрифікації парків станції Кременчук.

Реклама:

Власними силами Донецької залізниці здійснювалися роботи з реконструкції вокзального комплексу станції "Донецьк".

Крім того, в 2010 році виконані роботи з влаштування залізничної складової Дарницького мосту через Дніпро в Києві, естакад правобережної та лівобережної підходів, Березняківського шляхопроводу, а також автомобільного проїзду з лівого на правий берег.

Відкрито рух залізничного і автомобільного транспорту по залізнично-автомобільному мостовому переходу з лівого на правий берег річки Дніпро, а також зупинний пункт "Лівий берег".

Південно-Західна залізниця отримала 21 пасажирський вагон виробництва ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод".

У локомотивному господарстві залізниць Придніпровська залізниця придбала три електровози постійного струму ВЛ11М / 6, Одеської залізниці - три електровози змінного струму 2ЕЛ5, Донецька залізниці - один електровоз постійного струму 2ЕЛ4.

Крім того, в приміському господарстві залізниць Донецька і Львівська залізниці уклали договори з ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" на придбання двох дизель-поїздів серії ДЕЛ-02, Львівська залізниці уклала договір на придбання одного електропоїзда постійного струму ЕПЛ2Т, Південно-Західна - договір на придбання двох рейкових автобусів 630М виробництва АТ "ПЕСА Бидгощ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!