"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінфін готується до легалізації азартних ігор

Понеділок, 17 січня 2011, 13:43 -

Міністерство фінансів в першому кварталі 2011 року за дорученням прем'єр-міністра Миколи Азарова підготує зміни до Податкового кодексу щодо впровадження збору за проведення азартних ігор.

Відповідний наказ № 12 "Про затвердження змін до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік" від 14 січня оприлюднено на веб-сайті Мінфіну.

Згідно з документом, планується врегулювати питання оподаткування азартних ігор шляхом розробки проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо збору за впровадження діяльності у сфері азартних ігор", який міністерство підготує у першому кварталі 2011 року.

Як повідомлялося, наприкінці 2010 року Верховна рада розширила повноваження міліції у боротьбі з незаконним гральним бізнесом шляхом внесення змін до деяких законодавчих актів щодо дотримання законодавства про заборону грального бізнесу в Україні.

Реклама:

Закон надає органам міліції право здійснювати перевірки фізичних і юридичних осіб та подавати відповідні акти разом з позовами до суду щодо застосування фінансових санкцій, передбачених законодавством за організацію і проведення азартних ігор.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: