До "Київміськбуду" увійшли екс-чиновники мерії

Понеділок, 17 січня 2011, 12:20

Наглядова рада АТ "ХК "Київміськбуд" внесла зміни до складу правління холдингу, ввівши в нього двох нових членів - екс-чиновників Київської міськдержадміністрації та Мінрегіонбуду.

Таке рішення було прийняте 13 січня, повідомляє Київ.comments.ua.

Зокрема, до складу правління "Київміськбуду" увійшла Ніна Лушпієнко, яка раніше займала в КМДА посаду заступника начальника головного управління з житлового забезпечення та начальника управління інвестиційної політики, соцпрогнозів і програм.

До складу правління холдингу також увійшов Микола Порайко, який раніше займав посаду директора департаменту та головного спеціаліста Мінрегіонбуду.

Реклама:

Як відомо, в кінці 2010 року наглядова рада "Київміськбуду" ввела до складу правління холдингу екс-чиновника КМДА Аркадія Бондарєва.

ХК "Київміськбуд" створена на базі майна державної комунальної будівельної корпорації "Київміськбуд" в 1994 році шляхом об`єднання в її статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств і інших активів.

До "Київміськбуду" входять 40 відкритих акціонерних товариств, в яких холдинг володіє 26-30% акцій, шість дочірніх підприємств і 51 підприємство на правах асоційованих членів.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: