Уряд розширив склад "Укроборонпрома"

Понеділок, 17 січня 2011, 11:39

Кабінет міністрів включив до складу держконцерну "Укроборонпром" шість підприємств бронетанкової галузі.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на джерело в уряді.

Згідно з прийнятим на останньому засіданні уряду рішенням, до складу держконцерну увійшли: ДП "Завод ім Малишева", КП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова" (ХКБМ), КП "Харківське конструкторське бюро з двигунобудування" (ХКБД), а також Київський, Житомирський і Миколаївський ремонтно-механічні заводи (КРМЗ, ЖРМЗ, НРМЗ).

Як повідомлялося, 28 грудня 2010 року президент Віктор Янукович підписав указ про створення державного об'єднання "Укроборонпром".

Реклама:

29 грудня Кабінет міністрів прийняв рішення про створення держконцерну "Укроборонпром", до складу якого увійшли: державна компанія з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", ДП "Укроборонсервіс", ДП "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "Прогрес", "Укрінмаш", ДП "Спецтехноекспорт", ДП "Промоборонекспорт", ДП "Зовнішньоторговельна фірма "ТАСКО-Експорт".

Директором "Укроборонпрома" призначений Дмитро Саламатін, в.о. гендиректора "Укрспецекспорту" призначений Дмитро Перегудов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: