"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

АМКУ змусив Beeline здешевити роумінг

Понеділок, 17 січня 2011, 11:19

Мобільні оператори "Українські радіосистеми" (ТМ Beeline) і "Голден Телеком" на вимогу Антимонопольного комітету вирішили знизити ціни на послуги роумінгу.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу АМКУ.

Згідно із повідомленням, "Українські радіосистеми" і "Голден Телеком" поінформували комітет, що прийняли рішення про зниження з 21 гривні за хвилину до 16 гривень за хвилину вартості вхідних, національних (у межах країни перебування) і міжнародних вихідних дзвінків в Україну в тарифній зоні "СНД" мережі Beeline.

Вартість послуг оператора в роумінгу має знизитися з 15 січня 2011 року.

Реклама:

Крім того, компанія повідомила про введення на постійній основі тарифу для абонентів передоплати на зв'язок у роумінгу в розмірі 8 гривень за хвилину для вхідних, національних (у межах країни перебування) і міжнародних вихідних дзвінків в Україні в тарифній зоні Beeline.

З 15 січня має бути знижена з 15% до 13% надбавка на тарифи роумінгу для контрактних абонентів.

як відомо, мобільні оператори "Українські радіосистеми" (ТМ Beeline) і "Голден Телеком" у 2010 році стали частиною об'єднаного оператора "Київстар".

Як повідомлялося, раніше "Київстар" і "МТС Україна" зобов'язалися знизити ціни на роумінг в низці країн СНД після того, як АМКУ висунув офіційні вимоги до операторів мобільного зв'язку, які працюють в Україні, привести тарифи на послуги з роумінгу до економічно обґрунтованого рівня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!