Арештоване майно продаватимуть 6 компаній

П'ятниця, 14 січня 2011, 17:44

Міністерство юстиції в ході тендеру відібрало шість компаній, яким буде надано право реалізовувати арештоване майно в 2011 році.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу міністерства.

Згідно з повідомленням, переможцями тендеру стали: ПП "Нива - В.Ш.", ПП "Спеціалізоване підприємство "Юстиція", ТОВ "ТД Еліт Сервіс", ТОВ "Торговий дім "Укрспецреалізація", ТОВ "Юнор" і ТОВ "Кей Стоун".

При цьому чотири з відібраних компаній уже здійснювали реалізацію арештованого державними виконавцями майна в 2010 році.

Реклама:

Всього в тендері брали участь 19 претендентів.

При розгляді заявок оцінювалася наявність у компанії кваліфікованих фахівців, зокрема фахівців із питань реалізації нерухомості, оцінки, товарознавців, визначалася готовність претендента здійснювати реалізацію всього арештованого майна - як ліквідного, так і неліквідного, а також перевірялася решта умов, які закріплені в положенні про умови та порядок проведення тендерів із визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна: наявність приміщень для зберігання майна, транспорту, відсутність боргів перед Мін'юстом за реалізацію конфіскату в попередні періоди тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!