"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київміськбуд" просить інвесторів не платити банку "Аркада"

Середа, 12 січня 2011, 18:41

АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" просить інвесторів житлових будинків, які уклали договори про участь у фондах фінансування будівництва (ФФБ) через банк" Аркада ", не проводити доплату за графіком.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу "Київміськбуду".

"Інвесторам житлових будинків, які уклали договори про участь у ФФБ через ПАТ "АКБ "Аркада" і не мають 100% оплати, не проводити доплату за графіком, у зв'язку з тим, що "Аркада" не фінансує їх будівництво", - ідеться у повідомленні.

Агентству не вдалося отримати коментар у начальника управління обслуговування власників нерухомості холдингу Олексія Тисика.

Реклама:

У банку "Аркада" агентству повідомили, що здивовані появою цього оголошення, оскільки банк не припиняв фінансування будівництва.

АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" є одним із найбільших забудовників в Україні.

Банк "Аркада" був створений у 1993 році за участю "Київміськбуду" та підприємств холдингу і довгий час був його фінансовим партнером в рамках експерименту, затвердженого спеціальним законом "Про проведення експерименту в житловому будівництві на базі ХК "Київміськбуд" від 2000 року.

Банк з 2003 реалізує програму будівництва житла за кошти населення шляхом створення ФФБ.

Найбільшими бенефіціарами банку є Костянтин Паливода і Володимир Поляченко, які дотепер уже не беруть участь в керівництві "Київміськбуду".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: