У Азарова не бояться "пенсійного" Майдану

Середа, 12 січня 2011, 15:38

В уряді вважають, що "пенсійного" Майдану не буде.

Таку думку на прес-конференції у Харкові висловив заступник міністра праці та соціальної політики Андрій Черкасов, говорячи про можливість виявлення масового громадського невдоволення впровадженням пенсійної реформи, повідомляє агентство "УНІАН".

Він зауважив, що для максимально повного роз'яснення положень пенсійної реформи Кабінет міністрів "взяв курс на публічне обговорення" майбутньої реформи, під час якого до проекту закону "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи" можуть бути внесені зміни.

"Ми не тільки не думаємо, що буде Майдан, а навпаки, думаємо, що вислухаємо думку всіх зацікавлених сторін, і в нас суспільство отримає правдиву інформацію, а не ті чутки й домисли політиків, які іноді з'являються в різних виданнях", - сказав Черкасов.

Реклама:

"Ми не боїмося сьогодні такого майдану", - підкреслив він.

Як відом, у середу у Харкові відбулася кущова нарада Харківської, Полтавської та Сумської областей за участю голови правління Пенсійного фонду Бориса Зайчука з питань пенсійного реформування в рамках проведення публічного громадського обговорення системи соціально-економічних реформ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: