"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Поляки шукатимуть і видобуватимуть в Україні газ

Середа, 8 грудня 2010, 14:54

Найбільша польська компанія PKN Orlen підписала угоду про співпрацю з українським міністерством охорони навколишнього середовища про розвідку і видобування вуглеводів в Україні.

Відповідно до угоди, компанія отримає можливість самостійно працювати з новими ліцензіями або спільно з українськими партнерами розробляти вже розвідані запаси вуглеводнів, передає ua-energy.

PKN ORLEN та його українські партнери спільно ведуть проекти з розвідки та видобутку як звичайного шельфового, так і сланцевого газу.

Рішення щодо будь-якого залучення капіталу буде прийматись на основі попереднього аналізу та експертних висновків, підготовлених партнерами в рамках угоди.

Реклама:

"Ми зробили ще один важливий крок у розвитку нашого сегменту у сфері видобутку"-, сказав Яцек Кравець, президент PKN ORLEN.

"Важливо, що ми починаємо діяльність в Україні - це один із напрямків розвитку, передбачених в стратегії компанії. Наші плани будуть реалізовуватись спільно з українськими партнерами, які мають достатній і відповідний досвід", - додав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!