"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Очільник Мінрегіонбуду будується за бюджетні гроші

Середа, 8 грудня 2010, 14:43
Очільник Мінрегіонбуду Володимир Яцуба за бюджетні гроші "освоює" землі прибережної захисної смуги Дніпропетровська під садиби для своєї рідні.

Зокрема, міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба під приводом боротьби з підтопленням отримав у Дніпропетровську земельну ділянку орієнтовною площею 0,1 га в прибережній захисній смузі Дніпропетровська для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, повідомляє видання Україна молода, передає "Обком".

Газета опублікувала рішення Дніпропетровської міської ради від 24 лютого 2010 року № 123/55, за яким дружині Яцуби - Ользі - надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вулиці Кубанської - Амур-Нижньодніпровський район Дніпропетровська.

"Прикрившись боротьбою з підтопленнями, глава Мінрегіонбуду за бюджетні кошти "освоює" землі прибережної захисної смуги Дніпропетровська під садиби для своєї рідні", - пише газета.

Зокрема, уточнює видання, у своїй вотчині - Дніпропетровську - міністру уряду Миколи Азарова "вдалося переконати місцевих депутатів видати дозволи на отримання земельних ділянок де-факто на березі Дніпра, а де-юре - на березі його припливу, річки Шпакова".

Реклама:

"І все б нічого, та намив ділянки під будівництво тут оформлений як ... "Боротьба з підтопленнями", а потім мільйонні кошти на це виділив міський бюджет з кишень платників податків - самих городян", - зазначає видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!