ЄДАПС судитиметься з Бродським і ЗМІ

Середа, 8 грудня 2010, 13:31

Консорціум ЄДАПС подав у суди різних інстанцій сім позовів на голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського і кілька ЗМІ про захист честі, гідності, ділової репутації та про визнання недостовірною поширеної інформації.

"Тепер діям Бродського та ЗМІ, які поширювали його наклепницькі заяви і публікували замовні матеріали, дасть оцінку суд. Зокрема, подані позови на газети "Дзеркало тижня" та "Дело", - наголошується в повідомленні консорціуму, передає "ЛІГАБізнесінформ".

У компанії підкреслюють, що загальна сума сплачених до бюджету України податків і зборів підприємствами консорціуму ЄДАПС становить понад 1,5 млрд.гривень. Тільки за 10 місяців 2010 року перераховано майже 300 млн.гривень.

"У той же час всі дії Бродського з дискредитації українського консорціуму несуть загрозу..., оскільки спрямовані на ослаблення боротьби держави з підробкою товарів і документів", - сказано в заяві. 

Раніше Бродський заявив, що в Україні створена приватна монополія на виробництво документів суворої звітності ЄДАПС, 90% прибутків якої осідають на закордонних рахунках.

Він також повідомив, що Держкомпідприємництва зібрав інформацію про діяльність консорціуму ЄДАПС і направив її президенту, прем'єр-міністру і Антимонопольному комітету.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: