"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Працівникам I тарифного розряду накинули по 13 гривень

Четвер, 30 грудня 2010, 12:00

Кабінет міністрів підвищив посадовий оклад працівників першого тарифного розряду єдиної тарифної сітки з 600 до 613 гривень із 1 січня 2011 року.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 29 грудня, повідомляє Міністерство соціальної політики, передають "Українські новини".

Міністерство нагадує, що з 1 січня 2011 року в Україні діє мінімальна заробітна плата в розмірі 941 гривня, і тому всі працівники, чиї посадові оклади за єдиною тарифною сіткою нижче від 941 гривні, одержуватимуть не менше від мінімальної зарплати.

Зі слів першого заступника міністра соціальної політики Василя Надраги, керівники установ і організацій бюджетної сфери повинні забезпечити диференціацію зарплати працівників, для яких визначено однакові посадові оклади, за рахунок встановлення доплат, надбавок і премій.

Реклама:

17 листопада Кабмін підвищив посадовий оклад працівників першого тарифного розряду єдиної тарифної сітки з 586 до 600 гривень із 1 грудня.

Кабмін зобов'язався забезпечити протягом 2011 року поетапне наближення середньорічного посадового окладу (тарифної ставки) працівника першого тарифного розряду єдиної тарифної сітки до середньорічної мінімальної заробітної плати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!