Підприємці не хочуть здаватися

П'ятниця, 3 грудня 2010, 12:22

Підприємці мають намір продовжувати акцію протесту проти Податкового кодексу, незважаючи на демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві.

Про це заявив один з представників центрального штабу Порятунку українського підприємництва Юрій Єременко, повідомляє агентство "УНІАН".

"Акція продовжуватиметься від медійного простору до приходу людей на площі", - сказав він.

При цьому він додав, що "сьогоднішнім зносом наметового містечка влада продемонструвала ставлення до народу".

Реклама:

Крім того, за словами Єременка, підприємці продовжують вважати, що ніякого вето президента на Податковий кодекс не було.

"Ніякого вета немає. Президент обдурив не тільки підприємців, але і весь народ України", - сказав він, нагадавши, що глава держави лише вніс деякі поправки до Податкового кодексу.

Як повідомлялося, 18 листопада Верховна рада ухвалила Податковий кодекс, який фактично скасовував спрощену систему оподаткування і посилював контролюючі функції податківців.

22 листопада на Майдані Незалежності в Києві підприємці почали безстрокову акцію протесту проти набуття чинності Податковим кодексом.

30 листопада президент Віктор Янукович заявив про накладення вета на Податковий кодекс.

2 грудня парламент ухвалив у новій редакції Податковий кодекс з урахуванням пропозицій глави держави.

Близько 5-ї години ранку 3 грудня комунальні служби міста за рішенням суду, який заборонив проводити масові акції в центрі міста, демонтували наметове містечко на Майдані Незалежності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!