Азаров хотів танцювати "вальс-гопак" через кредит МВФ

Понеділок, 27 грудня 2010, 16:33

Питання журналістів про кредит Міжнародного валютного фонду викликало у прем'єр-міністра Миколи Азарова бажання станцювати "вальс-гопак".

Про це він заявив на прес-конференції у понеділок, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Коли ми в суботу здавали Жилянській міст, мене журналісти запитали: пане прем'єр-міністр, а ви гроші з Міжнародного валютного фонду, другий транш, отримали? Я спочатку хотів серйозно відповісти, потім згадав і подумав: а я ж навіть не поцікавився, чи прийшли гроші. Ще секунду роздумів - і мені захотілося, чесне слово, пританцьовувати, вальс-гопак станцювати, я правда, цього не зробив, тому що журналісти подумали б, що прем'єр не при своєму розумі", - сказав він.

"Після тієї безнадії, яку ми мали у березні, дозволити собі не думати про те, прийшли гроші, чи не прийшли - дійсно можна пуститися в танок, але ж це все у нас з вами за дев'ять місяців сталося", - наголосив Азаров.

Реклама:

Прем'єр також повідомив, що, як тільки повернувся на своє робоче місце, поцікавився, чи прийшли гроші, і додав: "Проблем немає ніяких".

Як відомо, рада директорів МВФ за підсумками завершення першого перегляду програми співпраці з Україною прийняла рішення про виділення другого траншу кредиту у розмірі 1,5 млрд. доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!