"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Шахта "регіонала" займатиметься нафтою

Субота, 25 грудня 2010, 10:52 -

Кабінет міністрів надав орендному підприємству "Шахта ним. О.Ф. Засядька" без проведення аукціону спецдозвіл на геологічне вивчення і дослідницько-промислову розробку 9 нафтогазоносних ділянок у Луганській, Харківській і Донецькій областях.

Про це ідеться у розпорядженні Кабміну №2295-р від 22 грудня 2010 року, текст якого оприлюднений на урядовому веб-порталі.

Згідно із документом, спецдозволи, зокрема, надані для площ Західнодеркульська, Сиротинська, Сербська, Закутня, Золотарівська і Північнолобачевська (Луганська обл.), Володарська і Нижньортищевська (Харківська обл.), а також площі Ямпільська (Донецька обл.).

Дозволи надані за пропозицією Мінекології строком на 20 років.

Реклама:

Шахта ім. О.Ф. Засядька (м. Донецьк) є першим в Україні підприємством, яке організувало в 2004 році переробку каптуючого шахтного газу, що містить метан, і отримання з нього електричної і теплової енергії.

Підприємство належить до сфери впливу колишнього в.о. прем`єр-міністра, депутата ВР від Партії регіонів Юхима Звягільського, який у 1979-1992 працював його директором, а зараз є його почесним президентом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: