У Азарова надумались будувати ГЕС у В'єтнамі

П'ятниця, 24 грудня 2010, 16:30

Україна обговорює з В'єтнамом питання про участь у будівництві в Лаосі гідроелектростанції для вироблення енергії для потреб Соціалістичної Республіки В'єтнам.

Це питання обговорювалося в ході одинадцятого засідання українсько-в`єтнамської Міжурядової комісії з питань торговельно-економічної і науково-технічної співпраці, яке відбулося у Ханої, повідомляє УНІАН.

Підписання протоколу про наміри між ДП "авод "Електротяжмаш" і в`єтнамською компанією Thanh Ngoc з цього питання заплановане на 25 грудня.

Також в ході засідання обговорювалися питання про розширення поставок української авіаційної техніки, а також модернізацію і відновлення парку літаків марки "Антонов" на території СРВ; про можливість відновлення проекту зі складання у В'єтнамі вантажних автомобілів КрАЗ.

Реклама:

Також обговорювалося про участь українських компаній в інфраструктурних проектах на території В'єтнаму, зокрема, у сфері суднобудування і будівництві підприємства з виробництва пігменту діоксида титана.

З метою активізації співпраці у реалізації спільних проектів у сферах геології, видобування і переробки корисних копалин, сторони підписали протокол про наміри між Українським державним геологорозвідувальним інститутом і в`єтнамською державною корпорацією Vinacomin.

У контексті розширення співпраці в аграрній сфері сторони домовилися вивчити питання створення спільного українсько-в`єтнамського технопарку з метою реалізації проектів у сфері біотехнологій і виробництва препаратів для ветеринарних потреб і захисту рослин.

Також сторони працюватимуть у напрямі створення технологічного парку у сфері новітніх наукових розробок і технологій.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: