Незважаючи на Росію, Грузія хоче купувати українську зброю

П'ятниця, 24 грудня 2010, 11:49

Грузія має намір купувати в Україні озброєння.

Про це в інтерв`ю журналу "Эксперт Украина" заявив віце-прем`єр-міністр і державний міністр із питань євроінтеграції уряду Грузії Георгій Барамідзе, передає УНІАН.

"Наша співпраця, в тому числі й у військовій сфері, грунтується на національних інтересах наших країн. Україна має серйозний потенціал у галузі озброєння й абсолютно легітимно його поставляє. Чому б і не до Грузії, з якою в неї хороші взаємини?", - сказав він.

При цьому Барамідзе зазначив, що "незважаючи на заперечення російської сторони, така торгівля з нашою країною, згідно з міжнародним правом, нічим не обмежена".

Реклама:

"Тому, не вдаючись у деталі, які поки знаходяться на стадії обговорення наших військових відомств, скажу, що ми маємо намір купувати в Україні озброєння, незважаючи на конкуренцію з боку інших країн-постачальників", - заявив грузинський віце-прем`єр-міністр.

Також, за його словами, "не секрет, що Москва робить усе, щоб перешкодити становленню грузинської армії, в тому числі й згідно з НАТОвськими стандартами".

"Тому всіма можливими способами вона намагається впливати на країни, що поставляли нам озброєння", - також зазначив Барамідзе.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: