ЄС дасть Україні 65 мільйонів на транспортну стратегію

Середа, 22 грудня 2010, 12:49

Європейський Союз має намір виділити Україні фінансову допомогу в розмірі 65 млн. євро для реалізації програми "Підтримка впровадження транспортної стратегії України" в 2011-2014 роках.

Як повідомляє Міністерство інфраструктури, кошти будуть надходити безпосередньо до держбюджету України, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу, країна зобов'язана досягти певних показників, прописаних у проекті угоди про підтримку транспортної галузі.

Відповідно до прес-релізу, Україна, зокрема, повинна підвищити рівень безпеки в транспортному секторі, провести інституційні реформи, поліпшити умови для розвитку інфраструктури, поліпшити рух транспортних потоків через країну.

Реклама:

Також Україна зобов'язана поліпшити адміністративні можливості для розвитку та впровадження національної транспортної стратегії.

Кабінет міністрів розпорядженням №2264-р від 15 грудня схвалив проект угоди про фінансування програми "Підтримка впровадження транспортної стратегії України" з ЄС і уповноважив першого віце-прем'єра-міністра економічного розвитку і торгівлі Андрія Клюєва підписати зазначений договір.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: