"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ФДМ помириться з росіянами щодо "Луганськтепловозу"

Вівторок, 21 грудня 2010, 16:55

Фонд державного майна підпише мирову угоду з російським "Брянським машинобудівним заводом", що входить в "Трансмашхолдинг".

Про те, що сторони підпишуть мирову угоду з нульовим варіантом, на прес-конференції заявив голова ФДМ Олександр Рябченко, пише газета "Дело".

Варто зазначити, що даний варіант схвалив Кабінет міністрів на своєму засіданні 15 грудня.

Зроблено це було після того, як Київський господарський апеляційний суд задовольнив апеляції керуючої компанії "Брянський машзавод", скасувавши рішення Господарського суду Києва, який визнав недійсним договір купівлі-продажу 76,001% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз".

Реклама:

Нагадаємо, 22 жовтня Господарський суд Києва на вимогу Фонду держмайна розірвав договір купівлі-продажу 76% акцій "Луганськтепловозу" російською компанією - договір щодо купівлі луганського підприємства було укладено між Фондом державного майна і управляючою компанією "Брянський машинобудівний завод", яка входить до структуру російського "Трансмашхолдингу".

Суд також виніс окрему постанову про відмову в позові компанії Mantara Holding до Фонду держмайна і керуючої компанії "Брянський машзавод" про визнання недійсними рішень ФДМ, що стосуються приватизаційного конкурсу по "Луганськтепловозу".

Раніше Господарський суд Києва задовольнив позов компанії Mantara Holding і визнав недійсними відразу кілька рішень Фонду держмайна, що стосуються приватизаційного конкурсу з продажу 76,001% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: