"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Продаж підприємства ОПК визнано не законним

Понеділок, 20 грудня 2010, 12:18

Київський апеляційний адміністративний суд визнав незаконним рішення Кабінету міністрів про продаж підприємства оборонно-промислового комплексу Херсонського державного заводу "Паллада".

Як повідомляє Генеральна прокуратура, суд визнав обгрунтованими доводи Генпрокуратури щодо незаконності розпорядження Кабміну від 22 лютого 2008 року № 367-р у частині продажу підприємства оборонно-промислового комплексу заводу "Паллада", передає УНІАН.

Як повідомлялося, в березні 2008 року Фонд держмайна визначив 9 найпривабливіших для інвесторів українських держпідприємств. При цьому, за даними ФДМУ, 6 потенційних українських інвесторів зацікавилися ДП "Завод "Паллада".

Державне підприємство "Херсонський завод "Паллада" засновано в 1936 році під назвою "Докбуд", у 1977 році увійшов до складу Херсонського суднобудівного виробничого об`єднання як самостійний структурний підрозділ.

Реклама:

Свою нинішню назву, повну юридичну та господарську самостійність Херсонський державний завод "Паллада" отримав у 1998 році.

На ХДЗ "Паллада" створено найсучасніші плавучі доки залізобетонної та композитної конструкції, багато з яких не мають аналогів у світовій практиці докобудування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: