Фірташ заперечує партнерство з Могилевичем

Четвер, 2 грудня 2010, 18:46

Український бізнесмен Дмитро Фірташ ніколи не вступав у ділове або комерційне партнерство з Семеном Могилевичем, і Могилевич ніколи не був акціонером і не мав якого-небудь відношення до компаній Eural Trans Gas, RosUkrEnergo або до будь-яких інших компаній, пов'язаних із його комерційними інтересами.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на заяву прес-служби українського бізнесмена.

"Інформація про те, що Дмитру Фірташу потрібні якісь дозволи від Могилевича для ведення бізнесу, є абсурдною і брехливою", - підкреслюється в поширеному у четвер документі.

При цьому прес-служба бізнесмена вказує, що Фірташ ніколи не приховував факту знайомства із Могилевичем, зокрема, підтверджував це у своєму інтерв'ю для британського видання Financial Times у липні 2006 року.

Реклама:

" Фірташ переконаний, що в правовому суспільстві засоби масової інформації не повинні посилатися на непідтверджені факти, а тим більше інтерпретувати їх у руслі, вигідному окремим силам", - наголошується в заяві.

Щодо оприлюдненого у ЗМІ документа Wikileaks про розмову з послом США в Україні, Фірташ підтверджує, що дійсно провів зустріч приватного характеру з колишнім послом США в Україні Вільямом Тейлором в кінці 2008 року.

"Спілкування з послом Тейлором носило приватний і конфіденційний характер і пан Фірташ дотримується позиції про нерозголошення інформації про цю зустріч", - йдеться у повідомленні прес-служби українського бізнесмена.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!