Фірташ очолив об'єднаний рух роботодавців

Четвер, 2 грудня 2010, 15:03

Голова ради директорів і засновник Group DF Дмитро Фірташ обраний головою об'єднання організацій роботодавців - Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні (СПО).

Відповідне рішення засідання президії СПО прийняв 2 грудня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Федерації роботодавців.

ФРУ нагадує, що Фірташ був обраний головою СПО за рекомендацією цієї федерації.

За даними ФРУ, учасники засідання відзначили, що засновник Group DF є одним з найбільших роботодавців і активним прихильником розвитку соціального діалогу і політики корпоративної соціальної відповідальності в Україні.

Реклама:

Виступаючи перед членами СПО, Фірташ підкреслив, що головним завданням його роботи стане координація заходів щодо розвитку людського капіталу як основного фактора економічного зростання країни.

"Вкладення в людський капітал - інвестиції, які з часом принесуть України надприбутки. Я - українець і особисто зацікавлений в тому, щоб Україна стала процвітаючою державою", - сказав бізнесмен.

До останнього часу СПО очолював Олексій Мірошниченко.

Спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні - орган, створений в 2009 для подання на національному рівні консолідованої позиції роботодавців України.

СПО представляє позицію роботодавців, на підприємствах яких працюють більше 8 мільйонів осіб.

Group DF - приватна міжнародна холдингова компанія українського бізнесмена Дмитра Фірташа, інтереси і активи якої зосереджені в таких областях, як енергетика, хімічна промисловість, енергетична інфраструктура і нерухомість.

Активи в хімічній промисловості об'єднані в OstChem Group. В Україні до них належать "Рівнеазот", "Кримський титан", "Кримський содовий завод", а з осені 2010 року - концерн "Стирол".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!