Азаров придумав, як розрахуватися з іноземними юристами

Четвер, 2 грудня 2010, 10:32

Кабінет міністрів забезпечить оплату послуг юридичної компанії Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LLP на суму 1,9 млн. гривень, наданих ДП "Укрвакцина", за рахунок продажу облігацій внутрішньої державної позики і коштів від приватизації.

Про це ідеться в постанові уряду №1076 від 29 листопада 2010 року, оприлюдненій на веб-сайті Кабміну.

Цією постановою Кабмін вніс зміни до своєї постанови №1052 від 1 листопада 2010 року, доповнивши її словами "за рахунок надходжень від цільового розміщення державних цінних паперів, а у разі їх недостатності - від приватизації державного майна або продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які перебувають у державній власності й на яких розміщено об`єкти, що підлягають приватизації".

Як повідомлялося, Державне підприємство "Укрвакцина" у вересні 2010 року заявило про намір найняти міжнародну юридичну компанію Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LLP для надання консультативних послуг із юридичних питань і для представництва в Україні і за її межами.

Реклама:

ДП "Укрвакцина" створене в 1993 році для забезпечення імунобіологічними препаратами лікувально-профілактичних, санітарно-епідеміологічних, науково-дослідних установ системи Міністерства охорони здоров'я.

Akin Gump Strauss Hauer & Feld - юридична фірма, в якій працюють понад 800 адвокатів і консультантів, включає 14 офісів по всьому світу, зокрема у Вашингтоні, Лондоні, Женеві та Москві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!