На Майдані зібралися 2 тисячі підприємців

Четвер, 2 грудня 2010, 10:40

Близько 2 тис. підприємців станом на 10:00 у четвер беруть участь у мітингу на Майдані Незалежності в Києві проти Податкового кодексу.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" годину ранку.

Водночас, за даними міліції, у мітингу беруть участь близько 1,5 тис. осіб.

Учасники акції тримають у руках плакати "Вето - народне свято", "Кодекс скасувати - країну відродити", "Вирок народу - вето" і державні прапори України, прапори з назвою областей, які вони представляють. 

Реклама:

За словами одного з координаторів акції Володимира Дороша, в цілому сьогодні в акції можуть взяти участь до 20 тисяч осіб, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

За його словами, мета сьогоднішньої акції - продемонструвати влади незмінність позиції мітингувальників.

"Ми відкриті до діалогу з владою, але, в той же час, ми не підемо ні на які поступки, і нам не потрібні подачки з їхнього боку. Ми будемо дивитися лише на конкретні кроки. Перший крок - це вето. Але тепер це потрібно довести до кінця. Необхідно щоб уряд поніс відповідальність за те, що довів країну до нового Майдану. Наступним кроком має стати відставка цього уряду", - додав Дорош.

Водночас, на площі перед будівлею Верховної ради станом на 10:20 перебувають лише до двох десятків людей із плакатом "Дніпродзержинськ", які не вживають жодних дій, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Мітингувальники продовжують прибувати до центральної частини Києва.

Безпосередньо у центрі столиці міста охорону громадського порядку забезпечують 40 працівників міліції. Ще 1100 перебувають у резерві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!