Держфінпослуг відкидає звинувачення на свою адресу

Четвер, 2 грудня 2010, 08:58

Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг (Держфінпослуг ) вважає безпідставними звинувачення в неефективній роботі і ухваленні незаконних рішень, які лунають на її адресу з боку учасників ринку.

Про це заявила заступник голови Держфінпослуг Ірина Говорун, повідомляє агентство "УНІАН".

"Публікації і заяви про ускладнення реєстраційних, ліцензійних або дозвільних процедур за рахунок встановлення не передбачених законодавством вимог і правил до діяльності фінансових установ не відповідають дійсності", - сказала Говорун.

"Зокрема, автори публікацій і гучних заяв не надали жодного факту, жодного посилання на норми закону і підзаконного акту, які б могли підтвердити їхні слова", - відзначила вона.

Реклама:

Заступник голови Держфінпослуг зазначила, що в ухваленні рішень відомство керується виключно нормами законодавства.

При цьому Говорун висловила думку, що критика роботи регулятора ринком пов'язана не стільки із Держфінпослуг, як безпосередньо з її головою Василем Волгою.

"Це стосується виключно особи голови, відносно якого існує якийсь моральний пресинг. Оскільки, якби були конкретні факти (порушення законодавства Комісією), це б не публікувалося у ЗМІ, а передавалося б до правоохоронних органів", - наголосила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: