Шахтобудівники нагадали Бойку про борги Мінвуглепрому

Неділя, 19 грудня 2010, 17:05

Трудовому колективу філії ТОВ "Луганськшахтобуд", яке здійснює будівельні роботи на шахті "Нововолинська", не виплачують зарплату.

З листом про заборгованість шахтобудівники звернулися до представників місцевої влади, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

У листі повідомляється, що у зв'язку з відсутністю фінансування в 4 кварталі 2010 року перед колективом філії виникла заборгованість із зарплати за жовтень-листопад у сумі близько 3 мільйонів гривень.

Крім того, несплата отриманих послуг і використаних будівельних матеріалів субпідрядникам складає ще 3 мільйони.

Шахтобудівники попереджають про можливість виникнення "неконтрольованої ситуації, яка може призвести до зупинки робіт" і просять вирішити проблему заборгованості.

Два місяці тому на будівельному майданчику, що вже зводиться 22 роки, побував колишній міністр вугільної промисловості України Юрій Ященко та запевнив присутніх, що "на об'єкт буде направлено необхідну суму коштів, лише б встигли до кінця року її освоїти".

У листі говориться, що "слова міністра розходяться з ділом".

Як відомо, за адміністративною реформою функції Мінвуглепрому буде вже виконувати Міністерство енергетики і вугільної промисловості, яке очолює Юрій Бойко.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!