Колесніков хоче ще один аеропорт. Будуватиме "Альтком"?

Четвер, 16 грудня 2010, 17:37

Сьогодні в Луцьку з робочим візитом перебував віце-прем'єр і міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Після візиту на Луцький автозавод Колесніков відправився в аеропорт і висловив свої міркування щодо перспектив будівництва аеропорту, повідомляє Gazeta.ua.

"Поставлене урядом завдання будівництва луцького аеропорту можна виконати до проведення чемпіонату з футболу 2012-го. У будівництві аеропорту мала місце пасивність місцевої влади. Для попередніх оцінок будівництва злітно-посадкової смуги потрібно 6-7 місяців. Основна частина витрат і часу піде на зведення нового терміналу", - підкреслив він.

За словами Колеснікова, в залежності від того, ведуться в аеропорту військові польоти чи ні, буде прийматися рішення, чи будувати термінал на місці військових будов або з іншого боку поля, на що потрібно більше витрат і часу.

Реклама:

Міністр зазначив, що це питання вирішать протягом десяти наступних днів.

"Немає ніяких перешкод, щоб його закінчити до Євро-2012", - додав чиновник.

Як повідомлялося, "Дирекція з капітального будівництва та реконструкції Міжнародного аеропорту "Донецьк" за державні кредитні ресурси виступила замовником на комплекс будівельних та монтажних робіт у КП "Міжнародний аеропорт Донецьк".

Виграла тендер донецька компанія ТОВ "Шляхове будівництво "Альтком", яку пов'язують з віце-прем'єром з Євро-2012 Борисом Колесніковим.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: