Податківці почали тотальний "лікнеп"

Четвер, 16 грудня 2010, 12:29

Державна податкова адміністрація створила понад 700 консультативних центрів, які надають роз'яснення про застосування норм Податкового кодексу.

Про це ішлося на черговому засіданні Громадської колегії при ДПАУ за участю першого заступника голови ДПАУ Віталія Захарченка, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"У Державній податковій адміністрації уже створено понад 700 діючих консультативних центрів, які надають роз'яснення про застосування норм Податкового кодексу як на центральному, так і на регіональному рівні, проходять семінари для працівників органів державних податкових служб та представників бізнесу, запроваджується дистанційне навчання із застосуванням положень Податкового кодексу", - зазначив Захарченко.

Як відзначають податківці, із прийняттям Кодексу розпочато податкову реформу, спрямовану на демократизацію податкової системи, підвищення рівня добровільності сплати податків, створення сприятливих умов оподаткування, активізацію інвестиційної діяльності, скорочення витрат платників податків і держави на адміністрування податкових платежів, створення правових засад для легалізації доходів, наближення податкового законодавства України до законодавства ЄС.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров доручив провести активну роз'яснювальну роботу щодо нового податкового законодавства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!