UEFA поки не втратив віру в Україну

Понеділок, 13 грудня 2010, 19:41

Союз європейських футбольних асоціацій - UEFA упевнений у своєчасній підготовці України та Польщі до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це сказано в повідомленні на сайті UEFA, повідомляє агентство "Українські новини".

"Членам виконкому була представлена доповідь про хід підготовки до Євро-2012. Робота триває. В Україні практично готові два стадіони - у Харкові та Донецьку. Будівництво арен у Києві й Львові йде за графіком. У містах-організаторах проводиться реконструкція аеропортів. Не сумніваємося, що все буде зроблено вчасно", - сказав генеральний секретар UEFA Джанні Інфантіно за результатами засідання виконавчого комітету організації, який пройшов 9-10 грудня в Празі.

Говорячи про Польщу, генсек UEFA зазначив, що всі стадіони будуть здані в експлуатацію в червні 2011 року, і таким чином залишиться цілий рік, щоб перевірити їх готовність.

Реклама:

Крім того, він зазначив, що вже почалася робота із цілої низки напрямків, у тому числі із заходів, пов'язаних з безпекою, транспортною інфраструктурою та логістикою.

Інфантіно висловив впевненість, що разом з національними федераціями та урядами Польщі і України на призначений термін будуть виконані всі роботи з підготовки до чемпіонату.

На початку жовтня виконавчий комітет UEFA затвердив календар ігор чемпіонату Європи з футболу 2012 року, відповідно до якого 16 матчів пройде в Україні й 15 - у Польщі.

ЧЄ-2012 з футболу пройде з 8 червня по 1 липня 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!