В Україні випускатимуть індійські ліки

Понеділок, 13 грудня 2010, 10:14

Індійська фармацевтична компанія Genom Biotech планує налагодити виробництво ліків в Україні.

Зараз вона займається пошуком земельної ділянки під будівництво майбутньої фабрики в Сумській області, пише газета "Дело".

Як зазначив губернатор Сумщини Юрій Чмир, представники компанії уже проводили переговори з адміністрацією про виділення землі.

"Індійська компанія зацікавлена в отриманні 5 га землі для будівництва виробничої площадки", - повідомив він.

Реклама:

В українському представництві Genom Biotech виданню підтвердили, що у компанії є плани з налагодження виробництва в нашій країні.

"Але цей проект вимагає дуже значного фінансування", - зазначив генеральний директор українського представництва Genom Biotech Павло Яровий.

Нині представництво Genom Biotech працює як імпортер, поставляючи до України такі популярні препарати, як "Колдфлю", які виробляються на заводі компанії в Індії.

Фармацевтична компанія Genom Biotech створена в січні 2000 року. Вона розпочала свою виробничу діяльність в рамках Всесвітньої організації охорони здоров'я.

На сьогодні Genom Biotech є однією з провідних індійських фармацевтичних компаній. Виробляє широкий спектр продукції, зокрема ін'єкційні препарати, таблетки, мазі, що застосовуються у всіх сферах медицини.

Препарати компанії зареєстровані в Грузії, Азербайджані, Молдові і республіках Середньої Азії.

Діяльність Genom Biotech в Україні почалася раніше, ніж в інших країнах колишнього СРСР.

На українському ринку представлено близько 100 препаратів, які виробляє Genom Biotech. Серед них "Сіган", "Метрозол", "Колдфлю".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!