"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Держкомрезерв закупив 73 тисяч тонн зерна

П'ятниця, 10 грудня 2010, 18:59 -

Державний комітет з державного матеріального резерву закупив у рамках плану освіження ресурсів держрезерву 73 тис. тонн зерна.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Держкомрезерву.

"Щодня в держрезерв закладається 2-3 тис. тонн зерна, на сьогодні вже закладено 73 тис. тонн", - ідеться у повідомленні.

Також, згідно із повідомленням, в резерв держави комітет закупив 65 тис. тонн м'ясних продуктів, 100 тис. банок консервів, ще 400 тис. будуть закуплені в найближчим часом.

Реклама:

Держкомрезерв також планує до початку 2011 року перевести всі запаси на зберігання виключно на підприємствах системи держрезерву.

"Це дозволить нам уникнути помилок минулих років, поліпшити якість зберігання запасів, посилити контроль за їх зберіганням", - цитує прес-служба слова керівника комітету Юрія Благодира.

Він також доручив керівникам державних підприємств системи держрезерву скласти план модернізації кожного підприємства.

"Програму технічної модернізації системи держрезерву ми будемо презентувати в 2011 році, шукати для її виконання бюджетні та банківські ресурси", - сказав він.

За словами керівника Держкомрезерву, в першу чергу потребують модернізації борошномельні і холодильні підприємства, а також сховища пально-мастильних матеріалів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: