"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київгаз" просить у мерії 55 мільйонів на нові мережі

П'ятниця, 10 грудня 2010, 16:06

Компанія "Київгаз" звернулася до Київської міської державної адміністрації із проханням виділити 55 млн. гривень на заміну й реконструкцію газопроводів у столиці у 2011 році.

Про це пише Кievpress.net із посиланням на "Українські новини".

Зокрема, за словами голови правління "Київгазу" Сергія Слепканя, нині необхідно замінити 7 км газопроводів, які перебувають в умовах підвищеної корозійної небезпеки. Вартість цих робіт - близько 18 млн. гривень.

Водночас, він додав, що у 2011 році необхідно побудувати 26 нових і реконструювати 44 існуючих станцій корозійного захисту на загальну суму також близько 18 млн. гривень.

Реклама:

Крім того, у рамках реконструкції всієї системи необхідно встановити системи телеметрії на 26 газорегуляторних пунктах на суму близько 5 млн. гривень і реконструювати 1 з 8 головних ГРП по вулиці Червонопрапорній, 106-б на суму близько 15 млн. гривень.

Крім цього, підприємство повинне здійснювати перспективне проектування. На це потрібно ще 13,37 млн. гривень.

Також компанія пропонує відновити загальноміську програму по заміні застарілого газового обладнання малозабезпеченим киянам і замінити в 2011 році 5 тис. газових плит, 1 тис. водонагрівачів і 659 газових печей.

Крім того, "Київгаз" вважає за необхідне здійснити реконструкцію інженерно-транспортної інфраструктури малоповерхової забудови міста, на що треба 3 млн. гривень.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!