"Енергоатом" вибрав собі аудитора на три роки

Вівторок, 9 листопада 2010, 18:26

Аудитором фінансової діяльності Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом" за підсумками 2010-12 років визначена міжнародна аудиторська компанія KPMG.

Переможець був визначений у ході тендеру, в якому брали участь чотири провідних світових компанії-аудитора: BDO, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young і безпосередньо KPMG, пише газета "Дело".

Тендерна комісія розглянула пропозиції всіх компаній і винесла рішення на користь останнього, який запропонував за свої послуги 3,5 млн. гривень.

Варто зазначити, що даний вибір би зроблений в результаті вже усталеного співробітництва "Енергоатому" з аудитором, який і раніше здійснював подібні послуги.

Реклама:

Видання нагадує, що останнім часом господарська та фінансова діяльність "Енергоатома" у рамках проведення тендерних торгів привертає увагу силових органів.

Так, минулого тижня в будівлі ремонтної дирекції держкомпанії був проведений обшук.

Крім цього, головне слідче управління МВС спільно з Генеральною прокуратурою зайнялися розслідуванням справи про незаконне використання коштів НАЕК.

Зокрема, силовики виявили інтерес до операцій із закупівлі послуг з ремонту виробничих агрегатів на українських атомних електростанціях у львівського ПХЦ "Піраміда".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: