Азаров виділив Донеччині ще 5 мільйонів

Понеділок, 8 листопада 2010, 17:25

Кабінет міністрів збільшив на 4,94 млн. гривень дотації держбюджету Донецької області за рахунок пільг і субсидій населенню.

Про це йдеться у розпорядженні уряду № 2067-р від 27 жовтня 2010 року, оприлюдненому на веб-сайті Кабміну.

Згідно з документом, Кабінет міністрів перерозподілив бюджетні призначення загального фонду держбюджету в сумі 4 млн. 947,8 тис. гривень.

При цьому було зменшено обсяг видатків споживання за програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот".

Реклама:

Водночас, був збільшений обсяг видатків споживання за програмою "Додаткові дотації з державного бюджету місцевим бюджетам" (для бюджету Донецької області).

Як повідомлялося, за даними Держкомстату, протягом січня-вересня 2010 року населенням країни сплачено за житлово-комунальні послуги 21,7 млрд. гривень (103,2% нарахованих за цей період сум).

Серед регіонів найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги був у Вінницькій, Кіровоградській, Київській та Сумській областях (115,6-109,6%), найнижчий - у Севастополі, Одеській області, Києві та Волинській області (70,7-98,3%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!