Cadogan Petroleum рятуватиме фінансист з українським досвідом

П'ятниця, 5 листопада 2010, 10:32

У четвер Cadogan Petroleum PLC повідомила про призначення Гордона Штейна фінансовим директором.

Рішення з негайним вступом у силу передбачає, що Штейн автоматично приєднається до складу правління компанії, повідомляє UA-Energy.org.

Коментуючи нове призначення, гендиректор Cadogan Ян Барон заявив: "Мені приємно оголосити призначення Гордона до складу команди менеджерів Cadogan, і я упевнений, що його досвід відразу знадобиться компанії".

"Він володіє глибоким розумінням роботи малих та середніх компаній, та має досвід роботи в Україні. Він також був дотичним до підписання численної кількості угод, а його репутація та стосунки з нафтогазовою фінансовою спільнотою й інвесторами будуть незамінними у відбудові Cadogan", - наголосив Барон.

Реклама:

51-річний Гордон Штейн, який є членом асоціації Chartered Institute of Public Finance & Accountancy, має 21-річний досвід роботи у видобувному секторі Великобританії, України, Тунісу, Венесуели, Алжиру та Туркменістану.

До призначення у Cadogan він був засновником та фінансовим директором Vanguard Energy Limited, нафтовидобувної компанії з активами у Північному морі та Північній Африці.

До цього, з січня 2007 року до січня 2008 року Штейн займав аналогічну посаду в нафтогазовій компанії Regal Petroleum plc, яка має активи в Україні.

Паралельно він також займав ключові фінансові та виконавчі позиції у таких компаніях як Fairfield Energy Limited, Acorn Oil & Gas Limited, LASMO plc, Monument Oil & Gas plc, Centrica plc та BG plc.

Сadogan Petroleum заснована в жовтні 2004 року приватними інвесторами для реалізації проектів у нафтогазовому секторі країн СНД.

У червні 2010 року американська компанія SAE Capital Holdings SA стала найбільшим акціонером Cadogan, купивши 29,12% її акцій.

Cadogan розробляє родовища в Східній і Західній Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: