"Київстар" збереже третину станцій Beeline в Україні

П'ятниця, 5 листопада 2010, 10:20

У процесі об'єднання українських активів Vimpelcom Ltd - ЗАТ "Київстар GSM", ЗАТ "Українські радіосистеми" (УРС) і ТОВ "Голден Телеком" - лише 30% базових станцій, які працювали в мережах УРС, знайдуть застосування в об'єднаній мережі.

Про це заявив президент ЗАТ "Київстар GSM", керівник української бізнес-одиниці Vimpelcom Ltd Ігор Литовченко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Є близько 30% унікальних базових станцій від загальної кількості в Beeline, які ми можемо використовувати у своїй мережі", - сказав він.

Інші базові станції, за його словами, будуть утилізовані або, можливо, передані іншим компаніям групи Vimpelcom Ltd.

Реклама:

При цьому, за словами Литовченка, абоненти Beeline, чиє покриття в Україні найгірше, уже найближчим часом отримають можливість користуватися національним роумінгом в мережі оператора спорідненого, але при цьому обслуговуватися за старими тарифами.

"Але вже разом із цим ми будемо виводити спеціальні пропозиції для абонентів обох компаній, для того, щоб абоненти Beeline захотіли перейти на "Київстар". Це пропозиції, які будуть включати в себе уже передбачувану синергію", - сказав він.

Як повідомлялося, в результаті оголошеного процесу інтеграції активів Vimpelcom Ltd. прийняв рішення поступово вивести бренд Beeline з України.

Так, зокрема, планується приєднати мережі мобільного зв'язку УРС і "Голден Телекому" до мережі "Київстару".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!