Азаров підкинув Януковичу 4,8 мільйона

Четвер, 4 листопада 2010, 16:27

Кабінет міністрів, постановою №1005 від третього листопада, збільшив видатки для здійснення окремих заходів, пов'язаних із забезпеченням діяльності президента Віктора Януковича на 4,8 млн. гривень.

Текст відповідної постанови № 1005 від 3 листопада розміщено на Урядовому порталі.

Зокрема, уряд доручив здійснити перерозподіл коштів Стабфонду в сумі 4,8 млн. гривень шляхом зменшення обсягу видатків за напрямом, передбаченим пунктом 5 частини першої статті 74 Закону України "Про Державний бюджет України на 2010 рік".

Суть цієї статті полягає в державній підтримці реалізації інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки, у тому числі через механізм здешевлення кредитів, - 1млн. гривень.

Реклама:

Після перерозподілу коштів, доручено збільшити обсяг видатків за напрямом, передбаченим пунктом 14 частини першої статті 74 зазначеного закону, спрямувавши їх на здійснення окремих заходів, пов'язаних із забезпеченням діяльності президента.

Крім того, уряд доручив виділити Державному управлінню справами на безповоротній основі кошти Стабфонду в сумі 4,8 млн. гривень за рахунок надходжень від цільового розміщення державних цінних паперів, а в разі їх недостатності - за рахунок коштів, одержаних від приватизації державного майна або продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у державній власності, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: