"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Підприємці створять свою політичну партію

Вівторок, 30 листопада 2010, 20:50

Учасники акції протесту проти Податкового кодексу створили Оргкомітет зі створення політичної партії "Громадянський рух України".

Про це повідомив координатор Оргкомітету Павло Нусс, передає Ukranews.

З його слів, комітет створено з ініціативи підприємців з Києва, Чернігівської області, Миколаєва, Харкова, Херсона й інших областей України.

При цьому Нусс підкреслив, що політична сила буде боротися за права малого підприємництва й відстоювати інтереси середнього класу.

Реклама:

Оргкомітет також запрошує лідерів підприємницького руху протесту із всіх регіонів України, представників громадських організацій, які ще вагаються щодо плану подальших дій, долучитися до роботи оргкомітету.

"Головним завданням політичної партії "Громадянський рух України" оргкомітет вважає створення розгалуженої партійної структури на місцях і залучення до лав партії якомога більшої кількості людей з активною громадянською позицією. Створення партійної структури буде проходити за принципом самоорганізації. Партія, відповідно до проекту статуту, буде захищати інтереси своїх членів", - сказав Нусс.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!