"Укравтодор" хоче позичити півмільярда в японців

Середа, 3 листопада 2010, 19:30

Державна служба автомобільних доріг України ("Укравтодор") має намір узяти в японської фінансової групи Nomura 440 млн. дололарів позики.

Про це УНІАН повідомили в інвестиційній компанії Dragon Capital.

Згідно з повідомленням, "Укравтодор" веде з Nomura відповідні переговори про можливість отримання двосторонньої позики на таку суму.

У жовтні міністр транспорту і зв`язку Костянтин Єфименко заявив, що "Укравтодор" найближчим часом планує залучити 3,5 млрд. гривень.

Реклама:

За словами заступника голови "Укравтодору" Євгена Прусенка, кредити планується взяти в міжнародних банків, з якими ведуться переговори.

За його інформацією, перелік об`єктів знаходиться на розгляді Кабміну, пройшов узгодження в міністерствах. Насамперед це ті об`єкти, які не були добудовані в 2008-2009 роках, зокрема, завершення в Сумській області дороги Кипті-Глухів-Бачевськ, об`їзної дороги навколо Харкова, а також дороги навколо Донецька і Луганська,.

За його словами, в цілому за ці кошти заплановано відремонтувати понад 700 км доріг.

Nomura - глобальна фінансова група, що надає широкий спектр фінансових послуг для корпоративних клієнтів, урядових організацій, інституційних компаній і приватних осіб.

Група пропонує різноманітну лінійку конкурентоспроможності продуктів, а також індивідуально структуровані фінансові і консультаційні рішення.

Штаб-квартира Nomura розташована в Токіо. Група веде свій бізнес у Японії через 159 філіалів. Міжнародна мережа Nomura об`єднує 30 країн, регіональні штаб-квартири знаходяться в Гонконзі, Лондоні і Нью-Йорку.

На глобальному рівні Nomura надає брокерські і консультаційні послуги, інвестиційно-банківське фінансування, а також здійснює андеррайтинг цінних паперів і керує активами. Головний офіс європейського відділення групи знаходиться в Лондоні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!